Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на GTV

Значи колеги здравейте! Аз съм от съседния форум на фията но съм твърдо решен да вляза в клуба на GTV-тата.Тази кола просто е уникална.Та значи гледах днес една такава алфетка и съм влюбен Проблема е следния които ми направи впечатление колата след като я запалиха и съвсем лекичко менеше оборотите.Алфата е от Италия и има гас което поне мен ме радва(моля ви недеите скачаите сега срещу мен заради тези мои думи)Незнам защо но аз си мисля че това с оборотите е от гаста.А и все пак колата беше студена и ми я запалиха и поработи едва 1-2 минути може и да се оправи ако позагрее.Моля ви кажете от какво може да е това с оборотите и какво друго да проверя и погледна по този доста специфичен модел на алфа.

и мойта е така абсолютно винаги като е студена. като запаля и някак си на тласъци качва до 2 хиляди оборота за 3-4 секунди и се нормализира. разбирачите да кажат. някои ми казват че било от кабели или свещи според мене няма нищо. гледай да не тропа окачването особено отзад щото само задните тампони по българския начин излиза 500 лв ). скоростите да влизат добре да не са преръчкани. виж маслото как е на цвят, гумите равномерно износени ли са. тва е
    MG ZR160 03' - настоящата
    145 2.0 TD 97' - бившата
    GTV 2.0 16V 97' - по-бившата
    SPL Fan

Comment

задължително преди покупка на диагностика при Бобо, защото много хора изпищяха вече от "майстори". прегледай задното окачване за луфтове и тропания, преднто също. скоростите трябва да са стегнати и без много луфтове, двигателя трябва да е чист и при високи обороти да не пуши. това е много важно. видиш ли дори малко сивкав дим през ауспуха бягай далече защото ще се вкараш в прикльчение.

успех с покупката.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Малко трудно ще ми е да ида на диагностика при този БОБО щото съм от Плевен и колата също е в Плевен.Но ще огледам всичко което казвате.Това за пушенето на място ли да се провери като я изфорсираме и да гледаме отзад?

Comment

аиде бе хора никои ли няма да даде мнение от какво може да е това менене на оборитите?Аиде че утре вече сериозно ще ходя да я гледам.

Comment

мнение

Пич гледаш и ако ти хареса взимаш, ако уцелиш на здрава значи си касметлия! Аз моята само като я видях и я купиш веднага без да я паля дори и уцелих. За 3 месеца съм сменил крушки по таблото, гърне, тампони на мотора и ремонт на стартер, нищо особено но като цяло се приготви за доста болезнени тарифи защото частите на тази кола струват в пъти повече(много пъти) от една голф тройка примерно. Така че в случая гъзарията ще ти струва скъпо защото не си струва да купиш такава кола и да я караш както почти всеки а именно: Троши докат не те остави на пътя и после търси майстор да закрепи положението за 20-30 лева! За съжаление почти няма хора които си подържат колата в наши дни, ако я купиш не бъди един от тях защото това не е просто кола...

Comment

Re: Покупка на GTV

Първоначално публикувано от rercho
              Значи колеги здравейте! Аз съм от съседния форум на фията но съм твърдо решен да вляза в клуба на GTV-тата.Тази кола просто е уникална.Та значи гледах днес една такава алфетка и съм влюбен Проблема е следния които ми направи впечатление колата след като я запалиха и съвсем лекичко менеше оборотите.Алфата е от Италия и има гас което поне мен ме радва(моля ви недеите скачаите сега срещу мен заради тези мои думи)Незнам защо но аз си мисля че това с оборотите е от гаста.А и все пак колата беше студена и ми я запалиха и поработи едва 1-2 минути може и да се оправи ако позагрее.Моля ви кажете от какво може да е това с оборотите и какво друго да проверя и погледна по този доста специфичен модел на алфа.
              Имаш л.с.
              "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
              sigpic

Comment

Пич гледаш и ако ти хареса взимаш, ако уцелиш на здрава значи си касметлия! Аз моята само като я видях и я купиш веднага без да я паля дори и уцелих
                мдам аз така например не уцелих и сега съм над 10 000 лв назад от ремонти за година и половина......не става само с каранеееееее трябва и акъл!
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Колега, ако не си я взел и става въпрос за Алфата зад Централ, помисли хубаво И аз я гледах, но не ми се стори читава Ако можеш я закарай на майстор за да не ревеш после Масово колите с газови от Италия са за основен ремонт

Comment

Working...
                  X